Ylläpito

Sivuston ylläpito

Jos huomaatte jotain häiritsevää tai kielteistä verkkosivuillamme, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin palautelomakkeella.

Isä-lapsiparkki.net -sivusto haluaa palvella parhaansa mukaan kaikkia isejä, jotka ovat miettineet, että olisikohan isille ja lapsille jotain mukavaa yhteistä juttua, jossa pelkästään isät ja lapset voivat kokoontua yhteiseen ajanviettoon. Isä-lapsiparkki haluaa toivottaa kaikki isät sydämellisesti tervetulleiksi mukaan isä-lapsiparkki toimintaan. Toiminta ei vaadi mitään rekisteröitymistä tai ilmoittautumista, vaan isä-lapsiparkin kerhopaikalle saapumista. Löydätte kerhopaikat yhteystiedot -välilehdeltä tai etusivulta.

Ylläpidämme ja kehitämme sivustojamme aina sen mukaan, kun jollakin tulee hyviä kehitysideoita mieleen. Haluaisimme, että voisimme kertoa sivustoillamme mahdollisimman kattavasti sellaisista asioista, jotka askarruttavat isejä mm. arjen-, työn- ja perhe-elämän välillä. Antakaa siis palautetta, niin pyrimme tekemään parhaamme isien ja lasten iloksi verkkosivuillamme.

Ystävällisin terveisin.

isä-lapsiparkki -sivuston ylläpito.

Palautelomake